Nyheter

Nyheter

Årets julegave

Som årets julegave til våre kunder og samarbeidspartnere har vi valgt å støtte Flyktninghjelpens juleaksjon.

Microsoft skriver om vår teknologi på deres infrastruktur

Microsoft: "Metzum is a technology company based in Bergen, Norway. A start-up of only 37 employees, the company provides large energy companies across Norway and Scandinavia with solutions for billing and ratings – something vital in the face of ever-changing regulations."

En faktureringsløsning tilpasset kundenes behov - også når de endres

Hva gjør faktureringsmaskinen Moment unik? CTO i Metzum, Thomas Watnedal, tar oss gjennom de største forskjellene fra tradisjonelle løsninger. 

I Metzum ruller vi frem, aldri tilbake

Store datamengder og store summer går gjennom fakturamaskinen vår hver måned. For at det skal gå som smurt er høy innovasjonstakt en del av vår motor.

Programvaren som frigjør viktig tid for de som selger energi

Automatiserer kompliserte og tidkrevende prosesser slik at mennesker kan jobbe med mennesker.

De ønsket seg en teknologidrevet partner, da falt valget raskt på Metzum

Da strømselskapet Motkraft begynte å bli mette av systemer som krevde store mengder manuelt arbeid og oppfølging, kom Metzum til unnsetning og fikk dem over på en ny løsning. Migreringsprosessen som vanligvis tar fire til seks måneder, tok i dette tilfellet bare én. – Unikt, sier COO i Motkraft, Mathis Tolnæs.

Fra et kontor i Kalfarveien setter de fart på kraftbransjen

Teknologiselskapet Metzum revolusjonerer kraft- og energibransjen med sin fremtidsrettede avregnings- og faktureringsløsning. Resultatet er nye ansatte, flere kunder og solid omsetning.

Metzum - en ISO-sertifisert bedrift

Vi er svært stolte over av at vi i Metzum kan smykke oss med tittelen som en ISO-sertifisert bedrift. Vi er sertifisert i standardene 9001 og 27001.

Siste tilskudd til storfamilien Metzum

Våren er i anmarsj. I likhet med hestehoven, spirer og gror det også i Metzum. Vi blir stadig flere. Siste tilskudd til storfamilien er eksilbergenseren Jannicke Thorstenson, som har vendt snuten hjem til byen mellom de syv fjell for å satse på fremtidens produkt og selskap.

Metzum-toget ruller videre og Momentet fortsetter.

Mens deler av befolkningen nøt en velfortjent vinterferie ble en vellykket prosjektfase avsluttet med en Covid-19 vennlig konverteringshelg i kontorlokalene til Fjordkraft i Fyllingsdalen, Bergen. Datoen 1. mars 2021 markerer slutten for Eidsiva Energi som strømleverandør, da alle deres kunder nå er innlemmet i Fjordkraft.