Nyheter

Nyheter

En faktureringsløsning tilpasset kundenes behov - også når de endres

Hva gjør faktureringsmaskinen Moment unik? CTO i Metzum, Thomas Watnedal, tar oss gjennom de største forskjellene fra tradisjonelle løsninger. 

I Metzum ruller vi frem, aldri tilbake

Store datamengder og store summer går gjennom fakturamaskinen vår hver måned. For at det skal gå som smurt er høy innovasjonstakt en del av vår motor.

Programvaren som frigjør viktig tid for de som selger energi

Automatiserer kompliserte og tidkrevende prosesser slik at mennesker kan jobbe med mennesker.

De ønsket seg en teknologidrevet partner, da falt valget raskt på Metzum

Da strømselskapet Motkraft begynte å bli mette av systemer som krevde store mengder manuelt arbeid og oppfølging, kom Metzum til unnsetning og fikk dem over på en ny løsning. Migreringsprosessen som vanligvis tar fire til seks måneder, tok i dette tilfellet bare én. – Unikt, sier COO i Motkraft, Mathis Tolnæs.

Fra et kontor i Kalfarveien setter de fart på kraftbransjen

Teknologiselskapet Metzum revolusjonerer kraft- og energibransjen med sin fremtidsrettede avregnings- og faktureringsløsning. Resultatet er nye ansatte, flere kunder og solid omsetning.

Metzum - en ISO-sertifisert bedrift

Vi er svært stolte over av at vi i Metzum kan smykke oss med tittelen som en ISO-sertifisert bedrift. Vi er sertifisert i standardene 9001 og 27001.

Siste tilskudd til storfamilien Metzum

Våren er i anmarsj. I likhet med hestehoven, spirer og gror det også i Metzum. Vi blir stadig flere. Siste tilskudd til storfamilien er eksilbergenseren Jannicke Thorstenson, som har vendt snuten hjem til byen mellom de syv fjell for å satse på fremtidens produkt og selskap.

Metzum-toget ruller videre og Momentet fortsetter.

Mens deler av befolkningen nøt en velfortjent vinterferie ble en vellykket prosjektfase avsluttet med en Covid-19 vennlig konverteringshelg i kontorlokalene til Fjordkraft i Fyllingsdalen, Bergen. Datoen 1. mars 2021 markerer slutten for Eidsiva Energi som strømleverandør, da alle deres kunder nå er innlemmet i Fjordkraft.

Metzum søker dyktige digitale hoder for å møte etterspørselen fra våre kunder

Vi er et teknologiselskap innen energisektoren med utspring fra vestlandet. Selskapet ble etablert i januar 2020, og har allerede rukket å bli over 20 ansatte fordelt på hovedkontoret i Bergen og avdelingskontorene i Dale og Stockholm.

Til våre kontorer søker vi etter dyktige systemutviklere som vil være med og digitalisere energisektoren. Vi opplever stor interesse rundt våre produkter og tjenester og trenger derfor enda flere dyktige kvinner og menn til vår utviklingsavdeling.

God jul og godt nyttår

Året 2020 har vært preget av hjemmekontor, sosial distansering og store endringer for samfunn verden over. For Metzum markerte året 2020 fødselen av en forretningside som hadde modnet både et og to svangerskap forut. Markedet responderte godt på selskapets inntredelse og våre tjenester og produkter. Det gir Metzum, til tross for en global pandemi, motivasjon til å fortsette med å tilby gode løsninger til markedet. Vi ser frem til å ta fatt på 2021 og vil bruke anledningen til å takke våre kunder og partnere for et godt samarbeid i 2020.