Personvernerklæring

Personvernerklæring 

Metzum AS er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.  

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

Kort om Metzum 

Metzum er et teknologiselskap med hovedkontor i Vestlandets hovedstad, Bergen. Med skybaserte løsninger for energi- og kraftbransjen, tilbyr vi våre kunder løsninger for å håndtere store mengder kundedata. På en sikker og effektiv måte sørger våre løsninger for effektiv avregning og fakturering. Det er øverste leder som er behandlingsansvarlig. 

Personopplysninger om kandidater som søker jobb 

Når du benytter kontaktskjema for å melde din interesse som jobbsøker, innhenter vi følgende personopplysninger: Navn, e-postadresse, telefonnummer og CV. Formålet med dette er å opprette kontakt med deg som er jobbsøker. 

Disse opplysningene lagres i våre datasystemer for rekruttering og administreres av HR-ansvarlig i Metzum. Opplysningene slettes dersom kandidaten ikke lenger er aktuell for ansettelse. Avhengig av innhentet samtykke vil alle persondata slettes umiddelbart eller oppbevares.

Personopplysninger om besøkende på våre nettsider

Når du besøker våre nettsider, lagres ip-adressen din i forbindelse med at vi benytter verktøy for web- og trafikkanalyse for nettstedet. 

Formålet med dette er å benytte webanalyse til å presentere mest mulig relevant informasjon til de besøkende på nettstedet.  

Utleveres informasjon til tredjepart? 

Personopplysninger utleveres ikke til tredjepart. 

Rettigheter 

Som bruker av nettsidene våre, har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg samt hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Metzum AS ikke har overhold dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på datatilsynet.no 

Endringer i personvernerklæringen 

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden/appen. 

Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du sende oss en epost til post@metzum.no.


  • Kalfarveien 74b, 5022 Bergen
  • Tlf.: +47 915 95 210
  • Org. nr.: 918 908 080