God jul og godt nyttår

God jul og godt nyttår

22.12.2020

Året 2020 har vært preget av hjemmekontor, sosial distansering og store endringer for samfunn verden over. For Metzum markerte året 2020 fødselen av en forretningside som hadde modnet både et og to svangerskap forut. Markedet responderte godt på selskapets inntredelse og våre tjenester og produkter. Det gir Metzum, til tross for en global pandemi, motivasjon til å fortsette med å tilby gode løsninger til markedet. Vi ser frem til å ta fatt på 2021 og vil bruke anledningen til å takke våre kunder og partnere for et godt samarbeid i 2020.



Metzum har vært heldige, og vi har klart oss godt gjennom det som for mange har vært et svært utfordrende og vanskelig år. Vi har valgt å hjelpe noen som ikke har vært like heldige som oss. Redd barna skal varme 100.000 barn før jul med “den store juledugnaden”. Metzum bidrar med 25.000 kroner for å gi barn som trenger det mest trygghet og varme i en tid de fleste av oss tar dette for gitt.

«Alt blir bra!» - En enkel tekst som sammen med regnbuens sammensatte symbolikk har vært et bilde på det globale fellesskapet som har rådet under pandemien. Et felleskap som foruten medmenneskelighet, blant annet har resultert i vaksiner som vi håper og tror vil bidra til at 2021 blir et mer normalt år.

Metzum ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år. Med påfyll av julemat og familiært samvær står vi klar i startgropen til å fortsette vårt Moment i 2021.