Nyheter

Nyheter

Metzum utvider teamet med Business analyst!

Et av de mest spennende teknologimiljøene på Vestlandet søker etter en dyktig business analyst som vil være med å gjøre en forskjell i energibransjen. Metzum er et teknologiselskap med et team på totalt 30 dyktige kvinner og menn fordelt på kontorene i Bergen og Stockholm. Vi opplever stor interesse rundt vårt produkt «Moment» og trenger derfor enda flere dyktige kvinner og menn til vår leveranseavdeling.

Metzum utvider teamet med Front-end og Fullstack utviklere!

Et av de mest spennende teknologimiljøene på Vestlandet søker etter dyktige systemutviklere som vil være med å gjøre en forskjell i energibransjen. Metzum er et teknologiselskap med et team på totalt 30 dyktige kvinner og menn fordelt på kontorene i Bergen og Stockholm. Vi opplever stor interesse rundt vårt produkt «Moment» og trenger derfor enda flere dyktige kvinner og menn til vår utviklingsavdeling.

Siste tilskudd til storfamilien Metzum

Våren er i anmarsj. I likhet med hestehoven, spirer og gror det også i Metzum. Vi blir stadig flere. Siste tilskudd til storfamilien er eksilbergenseren Jannicke Thorstenson, som har vendt snuten hjem til byen mellom de syv fjell for å satse på fremtidens produkt og selskap.

Metzum-toget ruller videre og Momentet fortsetter.

Mens deler av befolkningen nøt en velfortjent vinterferie ble en vellykket prosjektfase avsluttet med en Covid-19 vennlig konverteringshelg i kontorlokalene til Fjordkraft i Fyllingsdalen, Bergen. Datoen 1. mars 2021 markerer slutten for Eidsiva Energi som strømleverandør, da alle deres kunder nå er innlemmet i Fjordkraft.

Metzum søker enda flere dyktige digitale hoder for å møte etterspørselen fra våre kunder i Norden

Vi er et teknologiselskap innen energisektoren med utspring fra Vestlandet. Selskapet ble etablert i januar 2020, og har allerede rukket å bli over 20 ansatte fordelt på hovedkontoret i Bergen og avdelingskontorene i Dale og Stockholm.

Til våre kontorer søker vi etter dyktige supportmedarbeidere som vil være med og digitalisere energisektoren. Vi opplever stor interesse rundt våre produkter og tjenester og trenger derfor enda flere dyktige kvinner og menn som kan hjelpe våre kunder.

Metzum søker dyktige digitale hoder for å møte etterspørselen fra våre kunder

Vi er et teknologiselskap innen energisektoren med utspring fra vestlandet. Selskapet ble etablert i januar 2020, og har allerede rukket å bli over 20 ansatte fordelt på hovedkontoret i Bergen og avdelingskontorene i Dale og Stockholm.

Til våre kontorer søker vi etter dyktige systemutviklere som vil være med og digitalisere energisektoren. Vi opplever stor interesse rundt våre produkter og tjenester og trenger derfor enda flere dyktige kvinner og menn til vår utviklingsavdeling.

God jul og godt nyttår

Året 2020 har vært preget av hjemmekontor, sosial distansering og store endringer for samfunn verden over. For Metzum markerte året 2020 fødselen av en forretningside som hadde modnet både et og to svangerskap forut. Markedet responderte godt på selskapets inntredelse og våre tjenester og produkter. Det gir Metzum, til tross for en global pandemi, motivasjon til å fortsette med å tilby gode løsninger til markedet. Vi ser frem til å ta fatt på 2021 og vil bruke anledningen til å takke våre kunder og partnere for et godt samarbeid i 2020.

Bli en av oss

Metzum vokser stadig, og vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere. Over én million nordmenn får strøm, bredbånd og fjernvarme avregnet og fakturert gjennom vårt system, og antallet vokser daglig. Den økende kundemassen øker naturligvis også arbeidsomfanget til våre ansatte, og gjør at vi trenger flere dyktige utviklere til å forvalte og videreutvikle våre systemer.

Metzum gir Fjordkraft Moment

Vi er stolt over å konstatere at Moment skalerer som forventet og at produktet evner å håndtere store volum. Produktet avregner og fakturerer nå strømmen, bredbåndet og fjernvarmen til om lag 1,2 millioner mennesker.

Flere dyktige medarbeidere i teamet

Sommeren er på hell og de første høstfargede bladene har falt. Den mørke årstiden er i anmarsj og et Covid-19 tynget samfunn beveger seg inn i vinterdvale. Som en kontrast til vintermørket er lyset for alvor tent hos Metzum hvor aktiviteten aldri har vært høyere.

  • Kalfarveien 74b, 5022 Bergen
  • Tlf.: +47 915 95 210
  • Org. nr.: 918 908 080